Activiteiten Programma

Alle bijeenkomsten van PCOB afdeling Lelystad zijn tot nader orde afgelast. Om u toch inzicht te geven in wat wij allemaal doen, treft u onderstaand het oorspronkelijke programma aan.

PCOB bijeenkomsten

2020 vanaf september

Donderdagmiddag in de Ontmoetingskerk

Schor 4, van 14.00-16.00 uur

24 september Peter en Tineke Schipper

“Een mannetje, met het lijf van een framboos, armen en benen van bessen, en een koksmuts op zijn hoofd, we noemen hem ”Flipje”. De geschiedenis van de 135-jarige jamfabriek “de Betuwe”.

29 oktober Jan Broekhuizen

In de lezing Hollandse stadsgezichten staat het stedenschoon van Noord- en Zuid-Holland centraal. We volgen een min of meer willekeurige route door deze provincies, van Gorkum tot Enkhuizen, van Den Helder tot Den Briel en genieten van het moois dat er te zien is.

26 november Herman Teerhöfer

Is als geestelijk verzorger en theoloog werkzaam in de zorgsector. Hij geeft een presentatie over de werken van de kunstenaar Marc Chagall, in het bijzonder over de glas in lood ramen in de Stephanskerk in Mainz en verzoening van mensen onderling “De Bijbelse Boodschap van Vrede”.

28 januari 2021 Eva Vriend historicus en journalist

Zij is schrijfster van het boek: “Het nieuwe land”.

Eva geeft een presentatie over haar derde boek “Eens ging de zee hier tekeer, het verhaal van de Zuiderzee en haar bewoners”.

Introducés

Aan alle activiteiten kunnen ook introducés deelnemen.