Jaarprogramma

De ledenbijeenkomsten van de PCOB-Lelystad worden in principe altijd gehouden op de derde of vierde donderdag van de maand. Voor zover niet anders vermeld vinden ze plaats in de Ontmoetingskerk, Schor 4, van 14.00-16.00 uur.

Aan alle activiteiten kunnen ook introducés deelnemen.

Donderdag 24 februari 2022: Jaarvergadering

Op deze jaarvergadering zal het verslag van de secretaris over 2021 geagendeerd worden Daarnaast worden de financiële jaarcijfers over 2021 en de begroting voor 2022 toegelicht.
Na de pauze is er de traditionele BINGO!!

Donderdag 31 maart 2022: Flipje Tiel

“Een mannetje, met het lijf van een framboos, armen en benen van bessen, en een koksmuts op zijn hoofd, we noemen hem ”Flipje”. De geschiedenis van de 135-jarige jamfabriek “de Betuwe” verteld door Peter en Tineke Schipper.

Donderdag 28 april 2022: Voor Lelystad en voor de wereld

De Groene sluis, de kringloopwinkel die de winst weggeeft aan sociale doelen in Lelystad, en de Wereldwinkel Lelystad, die producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke kans wil geven, komen vertellen over hun werk. Ook zullen zij een kraampje bezetten waar allerlei artikelen uit hun assortimenten te koop zullen zijn.

Donderdag 2 juni 2022: Herman Teerhöfer

Is als geestelijk verzorger en theoloog werkzaam in de zorgsector. Hij geeft een presentatie over de werken van de kunstenaar Marc Chagall, in het bijzonder over de glas in lood ramen in de Stephanskerk in Mainz en verzoening van mensen onderling “De Bijbelse Boodschap van Vrede”.