Computerhulp

MFA Atolplaza Welzijn

Gratis Computerinloop en -hulp in Atolplaza Lelystad
Voor Oud, Jong en Belegen, dus voor iedereen!
Handiger worden op uw apparaten met allerlei nieuwe ontwikkelingen? Interesse in foto’s bewerken, Facebook, e-mailen of internetten? En ligt de tablet ook al bij u thuis op tafel? En …… nog veel meer vragen?

SeniorWeb en Welzijn Lelystad geven u de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling en u kunt met al uw vragen op computergebied binnen komen in Atolplaza.

Deze vrije en gratis ComputerInloop is niet alleen voor senioren, maar ook voor junioren (jong en belegen) zijn van harte welkom; leeftijd maakt niets uit en wij vragen daar ook niet naar! Dus kom en stel je vragen.

De ComputerInloop is maandag van 10.00 tot 12.00 uur en donderdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Ervaren vrijwilligers van SeniorWeb helpen u en zij gaan met u of jou persoonlijk aan de slag. Neem uw laptop of tablet enz. mee want dat werkt het prettigst voor u.

Ook zijn er plannen om kortlopende cursussen en workshops te geven die 1 tot 3 dagdelen duren (soms wat langer) met de mogelijkheid om u bij de ComputerInloop verder te helpen.

De Inloop is bij Welzijn Lelystad in MFA Atolplaza aan de Schor 1, bij de Ontmoetingskerk in Lelystad en bereikbaar met bus lijn 5, halte Atolplaza.

Bent u lid van SeniorWeb neem dan uw lidmaatschapskaartje mee. Dan kunt u inloggen op de website en we kunnen u dan veel meer laten zien bij lessen, clubs enz.

Hebt u nog vragen stuur dan een e-mail naar seniorwebwelzijn@gmail.com en richt deze aan Rene van Essen.

Kijk zeker op:http://lelystad.seniorweb.nl/en www.seniorweb.nl

Tijdens de schoolvakanties van het primair onderwijs is de ComputerInloop gesloten.